Benedicte Torget med Band

kr 150,- / 01.06.09 20:00 Del denne siden

Sangeren og låtskriveren Benedicte Torget slapp sitt debut-album „After a Day of Rain“ høsten 2008 og mottok flotte kritikker i mange av landets aviser. Musikken har i seg elementer fra pop og jazz, mild blues og country. Låtene balanserer elegant mellom en stram, arkaisk form og det florlette, bevegelige. Tekstene byr på vare og presise formuleringer om kjærlighet og forventning, om det å møte en annen og om opplevelsen av å ha gått igjennom noe; våkne til den nye dagen, stå barbeint i det våte gresset og ta inn øyeblikket.

Denne kvelden på Herr Nilsen har Benedicte Torget med seg bandet sitt som består av et strålende lag musikere: Torjus Vierli- tangenter, Gjermund Silset – bass, Helge Norbakken – perkusjon. Benedicte og bandet formidler komposisjonene fra debut-albumet med energi og klanglig oppfinnsomhet.

Cd’en „After a Day of Rain“ er produsert av Øystein Sevåg og Benedicte Torget:

„Sterk debut“ (VG, Carl Petter Opsahl)
„..fenomenale Benedicte Torget..“ (Stein Austbø, VG)
„Ut av det store intet, en ny norsk stemme“ (Bergens Tidene)

„.. en produksjon som langsomt kryper mellom ribbena dine og inn i hjerteregionen, hvor den treffer deg med skarphet det ikke er mange forunt å oppvise...(..) ..det uhyre vakre, paret med det pregnante og intelligente fremstår her i en meget levedyktig kombinasjon“ (Dagens Næringsliv)