Red Hot

Red Hot


Lørdag 01.06.19 Kl. 22:00 / Kr. 250,- / Billett

Red Hot startet opp i 2005 og har siden den gang ekspandert både musikalsk og medlemsmessig. Bandet har siden oppstarten spilt over 200 konserter. Noen av høydepunktene som kan trekkes frem er årlige opptredener på moldejazz siden 2008, og konserter på festivaler som Kongsberg jazzfestival og Notodden bluesfestival. Fra å opprinnelig være et nokså rendyrket bluesband har bandet etterhvert integrert stadig flere elementer av funk, soul og jazz, og ser i dag på seg selv mer som et rhythm & blues-band av den gammeldagse sorten, med et moderne lydbilde og musikalsk uttrykk. Fra en opprinnelig besetning på åtte medlemmer består bandet i dag av hele elleve mann.

 Live byr Red Hot på forrykende konsertsett, med et vanntett komp i bunnen, en dynamisk og utadvendt blåserekke på scenekanten og «kraftpluggen» Knut Marius Djupvik i spissen for det hele. All musikk er arrangert og/eller komponert av bandet selv. Red Hot tar alltid sikte på å levere gode, solide og ikke minst underholdende show.

 Knut Marius Djupvik, vokal Pål Gunnar Fiksdal, trompet Magnus Malmedal Drågen, trompet Runar Fiksdal, trombone Lars Petter Bjerkeset, sax Jørn Inge Frostad, bassgitar Chriss Rune Olsen Angvik, gitar Øystein Flemmen, gitar Anders Lillebo, tangenter Kristoffer Tokle, trommer Kristian Frøland, perkusjon

Lignende: