Jørgen Sandvik & Permanent Vacation

Østkanten Bluesklubb : Jørgen Sandvik & Permanent Vacation


Fredag 01.10.21 Kl. 21:00 / Kr. 350,- / 300,- / Billett

Fredagens konsert er med Jørgen Sandvik & Permanent Vacation


Konsertstart : 21.00.

Jørgen Sandvik høsten 2021! I løpet av høsten følger Jørgen Sandvik opp sitt Spellemannpris-vinnende album fra 2018. Det nye albumet spilles inn med bandet Permanent Vacation. Etter planen vil albumet være tilgjengelig fra høsten."Jeg ser først og fremst blues som en tilstand, ikke en sjanger", sier Jørgen som blir sett som en fornyer av bluesen.Knut Reiersrud er blant dem som fremhever Jørgens Sandviks musikalske kvaliteter. "Alt han tar i blir til gull!" er et sterkt sitat fra en av landets fremste musikere.

Jørgen henter sin inspirasjon fra mange kilder. Jazz, folkemusikk, blues og rock, alt er med på å skape et unikt uttrykk.Jørgen er en meget aktiv musiker og har til stadighet flere prosjekter på gang. Han er bl.a. kjent for å være med til å starte det legendariske pop/rockeband Real Ones helt tilbake i 1994, hvor han stadig er sentral som gitarist og vokalist. Bandet er stadig aktivt og har gitt ut 10 album, senest «Hey Future, Hey Past» i 2018. Jørgen har også turnert og spilt inn album med Sigrid Moldestad, Inger-Lise Størksen og vært studiomusiker for artister som deLillos, Kaizers Orchestra og Odd Nordstoga.

Jørgens Sandviks Permanent Vacation er et fantastisk bluesband som spiller med trøkk og stil. Bandet spiller heftig blues med godt rom for improvisasjon. Repertoaret består av Jørgens egne låter og klassikere fra bl.a. John Mayall og forbildet Peter Green.

Jørgen Sandvik & Permanent Vacation er:Jørgen Sandvik: sang og gitarJan Petter Myklestad: munnspill og perkusjonAnders Bitustøyl: bassNils Are Drønen: trommerSitater fra pressen«Jørgen Sandvik redder bluessjangeren» (Bergens Tidende)«Is There Hope?» er en av mange stillferdige kanonlåter her. Ja, definitivt, det er håp for bluesen (Dagbladet)An album worth a few repeat listens, it grows in echoing depth and delivers nicely, Iain Patience, Blues Magazine (NL)Virkelig en liten favoritt det her (Bluesnews)

Lignende:
Fredag 28.01.22 AVLYST ,GHALIA VOLT
Fredag 04.02.22 AVLYST, OSLO RORY NIGHTS.
Lørdag 05.02.22 AVLYST; OSLO RORY NIGHTS.
Fredag 04.03.22 Østkanten Bluesklubb : Damer i Blues med band.
Fredag 11.03.22 Østkanten Bluesklubb : Grainné Duffy
Fredag 18.03.22 Østkanten Bluesklubb : Vintage Radio.
Fredag 06.05.22 Østkanten Bluesklubb : Bergen Blues Band.
Fredag 13.05.22 Østkanten Bluesklubb : Fred & The Fab Four.
Fredag 20.05.22 Østkanten Bluesklubb : Bjørn Berge Electric Band.