Honky Tonk Angels

Kr 150,- / 01.12.12 22:00 Del denne siden

Honky Tonk Angels er et band med fokus på kvinnelige artister. Vi er stolte av å representere gode musikere med erfaring, teft og driv. Kjernen består av Tove Bøygard og Karin Wright.

Tove er kjent som den ene halvdelen av duoen Bøygard. Hun ga ut sitt første soloalbum i 2010. Tove er en engasjert artist som skriver historier om mennesket bak fasaden på godt og vondt. Det hele spunnet sammen med nydelige melodier med Toves egenartede signatur. Karin Wright går for å være den tøffeste dama i countryklassen. Tre album har det blitt. Det siste "Too Rock´n´Roll for Country" kom ut i 2011. Karins varemerke er inderlighet og tilstedeværelse. I det ene øyeblikket rå og utfordrende, i neste øyeblikk var og sårbar.

Denne gangen har de slått seg sammen med en gjeng spreke damer og dannet Honky Tonk Angels. Prosjektet smelter sammen råkkenråll, country og blues til et musikalsk heksebrygg med uante virkninger! I vår musikalske gryte koker vi sammen eget materiale og krydrer med sterke låter fra Emmylou Harris, Dolly Parton, Tina Turner og Patti Smith. Den faste gjengen i bandet er Venja Ruud Nilsen: bass, Sara Andersson: gitar og Ine Merete Tofthagen på trommer. Tove og Karin har med forskjellige gjesteartister. Denne gangen ønsker vi Johanna Demker velkommen! Johanna er Norges svar på Emmy Lou, med en stemme som varmer i høstmørket.
En musikalsk aften med Honky Tonk Angels er liv, røre og glimt i øyet! Lei av guttemusikken? Prøv Honky Tonk Angels!

Program

neste ti konserter

Hele programmet