KARI SLAATSVEEN & INGRID BJØRNOV

kr 200,- / 02.12.08 21:00 Del denne siden

Nå kan de oppleves sammen på scenen på Herr Nilsen i et show spekket av både musikalsk og verbal humor, med betraktninger og underfundigheter om alt mellom himmel og jord.


Kari Slaatsveen er kjent fra radioprogrammer som IRMA 1000, HOLGER NIELSENS METODE, KVELDSMAT og ENGLEFJES.
Irma 1000 på petre satte mellom 1993-96 ny standard for norsk radiounderholdning, Holger Nielsens Metode ble skapt av Petter Schjerven og Kari selv høsten -99 og vekket petrelyttere hver morgen i fire år på usedvanlig snurrig vis.
Kveldsmat er Holger Nielsens Metode opp ned, hver onsdag kveld på NRK P1 og Englefjes er musikkplukk fra 60 og 70-tallet hver lørdag på samme kanal.


Ingrid Bjørnov har banet seg vei gjennom norsk musikkliv i over 25 år. Hun har 4 musikaler, tolv CD-plater og milevis med kapellmesterskap på samvittigheten. Etter 20 år i tospann med Benedicte Adrian debuterte Ingrid som soloartist med showet "Eskorteservice for hverdagsmennesker" (2001). Debuten fikk en strålende mottagelse og plasserte Ingrid på kartet som soloartist. Hennes musikalske og verbale hverdagsbetraktninger åpnet for en helt annen dialog med publikum enn tidligere.

Program

neste ti konserter

Hele programmet