Hege Øversveen

Kr 200,- + avg. / 02.12.17 22:00 Del denne siden

”goodbye yellow roses” er tittelsporet fra Hege Øversveens kommende album. Singelen slippes 10.November og denne desemberkvelden skal dette feires på Herr Nilsen.

Hege Øversveen er en jordnær biring som holder på med musikk og artisteri i ”Nashvilleklasse”. Etter å ha vokst opp med å dilte etter sin turnerende far, har hun alltid hatt et naturlig drag mot scenen.
Etter å ha prøvd både fiolin og piano i ung alder, var det først i 20-årene at hun tok opp gitaren og begynte å skrive låter. Både tekster og melodier kom naturlig og ble til slutt en stor del av livet. I 2010 skulle alt ta en stor vending. Etter å ha blitt kjent med flere musikere fra Nashville, var det ikke lenge til hun befant seg i et studio på Music Row. Så kom hennes første EP med fire låter.

Nå reiser hun stadig dit å finne inspirasjon, skrive låter og jobbe i studio.
Det siste besøket i byen resulterte i hennes andre album ”goodbye yellow roses”, som slippes 19.Januar 2018. Musikken ligger i et melodiøst grenseland mellom pop, rock og nettopp country. Hvor formidlingsevne, store refrenger og fengende låter virkelig treffer publikum. Hege omtaler scenen som sitt ”happy place”.

Våren 2012 markerte hun seg som finalist i The Voice på TV2.
Så kom debutalbumet. "You Don't Know Me". Dette lå 7 uker på VG-lista og ble i avisa Klassekampen omtalt som ”et av de åtte beste norske albumene i 2013.” I både 2014 og 2017 gjestet hun det kjente NRK programmet Beat for Beat.

Dette blir en kveld med både trøkk og ærlig musikk!

Band:
Morten Hoelsveen - Gitar
Håkon Eivind Larsen - Bass
Ola Øverby - Trommer

Program

neste ti konserter

Hele programmet