Thom Hell & Andreas Ulvo: Christmas Songs - en julekonsert

Thom Hell & Andreas Ulvo: Christmas Songs - en julekonsert


Onsdag 02.12.20 Kl. 20:00 / Kr. 325,- / Billett

«Christmas Songs» er en julekonsert med duoprosjektet Thom Hell (vokal) og Andreas Ulvo (piano, synth). Albumet «Christmas Songs no 2» som slippes i november ble spilt inn og mikset på to døgn. Målet var å lage noe enkelt og intuitivt over kjente og kjære julesanger; At fremførelsen skulle være uprentisiøs, i motsetning til slik vi er vant med å høre høytidssanger. For at nerven og spontaniteten ikke skulle forsvinne fra innspillingen, ble det bare gjort ett opptak av hver låt, med enkle overdubs der man i ettertid følte det trengtes. Albumet er en oppfølger til «Julesanger» som ble utgitt i 2019 og som mottok strålende kritikker. Mens den første platen inneholdt julesanger med norske tekster så er oppfølgeren «Christmas Songs no 2» med engelske tekster. 

Thom Hell, multiinstrumentalist og vokalist fra Hånes i Kristiansand, har utgitt 9 album som soloartist og vunnet 3 spellemannpriser, 2 som årets artist og 1 som årets popkomponist. Han har jobbet som produsent og medvirkende med bl a Jonas Alaska, Matilda, Jonas Fjeld og Marte Wulff. Thom Hell har også deltatt i Hver Gang Vi Møtes, samt vunnet Det Store Korslaget. 

Andreas Ulvo, pianist og keyboardist fra Eidskog i Hedmark, har mastergrad i jazz og improvisasjon fra Norges Musikkhøgskole. Han er aktiv med flere egne prosjekter: Andreas Ulvo ensemble, Eple trio, Innlandet og sitt eget soloprosjekt, med flere utgivelser. Han har også jobbet med artister som Ingrid Olava, Mathias Eick, Solveig Slettahjell, Ellen Andrea Wang, Karl Seglem m.fl. I november og desember 2020 turnérer Hell og Ulvo med musikk fra begge julealbumene.

Det legges ut et meget begrenset antall for salg, og arrangementet gjennomføres i tråd med gjeldene rettingslinjer for smittevern. 

Vi tar smittevern på alvor og forventer at våre gjester gjør det samme. 

Velkommen til julekonsert på Herr Nilsen!

Lignende: