ConFusion

Kr 180,- + avg. / 03.02.18 22:00 Del denne siden

ConFusion er et jazz fusion band fra Bergen, Norge.
Bandet fremfører sanger komponert av bandets leder og bassist Sigmund Vik. Denne talentfulle musikeren viser en teknisk og komposisjonell evne som må høres for å bli trodd. Musikerne har bakgrunn fra anerkjente musikkskoler som Berklee College of Music og The Collective School of Music, New York. De er utmerkede instrumentalister og deres virtuose improvisasjoner har ingen grense.

Bandets engasjement for lyden av ekte jazz fusion musikk kan høres i hver sang de spiller. ConFusion spiller opprinnelig musikk i stilene som inkluderer: jazz, funk, fusion og mye groove. Bandets innflytelse inkluderer: Jaco Pastorius, Richard Bona og James Jamerson for å nevne noen. Det er lett å se hvorfor ConFusion tiltrekker seg jazzelskere i alle aldre. Bandet gir en ny følelse av jazzfusion smak og groove til hvert show de spiller.

I mars 2017 gav ConFusion ut sin første EP "On Track" som inkluderer tre sanger innspilt og filmet live i Beatstone Studio. Lyttemarked og publikum roser arbeidet deres. På Facebook er det en overveldende respons på video materialet fra studio med over 50.000 avspillinger og på Spotify har "On Track" over 20.000 avspillinger.

Besetning
Sigmund Vik - bass, komponist
Mikael Chauvet Jørgensen – trommer
Eirik Breivik Minde – keyboard
Håvar Skaugen – saxofon
Hans Marius Andersen – trompet
Hades Heriberto Hernandez Rodriguez - congas, perkusjon

Program

neste ti konserter

Hele programmet