Østkanten Bluesklubb presenterer: Paul Lamb & The King Snakes (UK)

Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,-. / 03.12.10 22:00 Del denne sidenDelta

Munnspillvirtuosen PAUL LAMB og hans forrykende KING SNAKES gjester enda en gang Skandinavia men kommer til oss for første gang.

PAUL LAMB & THE KING SNAKES har vunnet alt det er å vinne priser innenfor blues verden. De har rett og slett brutt USAs monopol i profesjonelle showmanship og London-gutta har gradvis dukket opp på mer enn 300 store festivaler.
Dette besøket er en del av en større turne for bandets 14nde CD "Snakes & Stiger ", en live-CD ble spilt inn i England på høsten. Turen bringer dem i tillegg til åtte forskjellige europeiske land, også til Moskva og Hong Kong. Paul Lamb er utnevnt som medlem av den eksklusive klubben British Blues Awards Hall Of Fame (i selskap med folk som Eric Clapton, Peter Green, John Mayall og Rory Gallagher).

Med gitarist Ryan Lamb, sønn av Paul, er virkelig bandet i toppform. Overalt velter de inn på spillesteder med sine egne unike universer av akustiske countryblues, dansevennlig svingende vestkystboogie og den tyngre Chicagotradisjonen.

Paul Lamb var med som gjest på en ukes rundtur i England med The Notting Hillbillies, og så sa Mark Knopfler fra Dire Straits: “...This is blues harp as good as it gets”

Program

neste ti konserter

Hele programmet