Fett Nok

Kr 100,- / 03.12.11 22:00 Del denne siden

Bluesbandet Fett Nok leverer en hardtslående og spennende blanding av kjente blues- og bluesrock låter som får folk opp av stolene.Musikken er stort sett coverlåter arrangert av bandet, uhøytidelig levert med bluesy feeling og rocka fot. Blant de viktigste inspirasjonskildene kan nevnes artister som BB King, Peter Green, Gary Moore, Delbert Mc Clinton og ZZ Top.

Fett Nok bluesband har eksistert i mer enn 15 år men i dag er det bare Paul (trommer, vokal) og Sven Rune (vokal, gitar)igjen av den originale besetningen. "Nykommerne" Trond (lead gitar) og John (bass), begge erfarne karer, gjør imidlertid ikke skam på tradisjonen og i dag er Fett Nok bedre enn noen gang rustet til å få bluesen ut til folket!

Fett Nok har i de siste årene hatt en rekke utsolgte konserter på mange scener rundt i oslo-området og er til neste år på vei til en mini turne i England, bl.a for å prøve ut fish and chips og lunkent øl. Gutta har enrelativt hektisk sesong frem mot jul som kanskjeskyldes spillegleden som formidles og kan høres flere steder i Oslo sentrum denne høsten. The blues is allright!

Fett Nok bluesband er
Sven Rune Måby – Gitar & Vokal
Paul Aasan – Trommer & Vokal
John Eriksen – Bass
Trond Eliassen – Gitar

Program

neste ti konserter

Hele programmet