Bjørgo & Reistad

150,- + avg. / 04.06.15 21:00 Del denne siden

Bjørgo & Reistad slipper sin debut-plate 21.mai 2015. Utgangspunktet er norsk, svensk og keltisk folkemusikk, og låtene bæres frem av den lille, men kraftfulle toraderen. I møte med gitar, barytongitar, loops og effekter formes det musikalske uttrykket som gir duoen sitt særpreg.Bjørgo og Reistad formidler musikken gjennom et tett samspill, der temperatur og humør går fra det rytmiske og heftige til det vakre og melodiøse. Musikken er skrevet av Ingunn Bjørgo og arrangert av Åsmund Reistad.

Ingunn Bjørgo bor i Asker og har skrivestua si på Bjørgo i Valdres. Hun er en erfaren låtskriver med en stor produksjon bak seg. Musikken hennes har nådd et publikum langt utenfor folkemusikk- og gammeldansmiljøet, og er blitt brukt av bl.a. NRK-sporten og Helene Bøksle. Hun har spilt inn flere plater med AskerLadden og Ingunn Bjørgo Band. I tillegg er hun en sentral skikkelse i det blomstrende spell- og dansemiljøet i Asker. Bl.a. har hun vært mangeårig leder for Asker spell- og danselag.

Åsmund Reistad er fra Bærum, bor nå i Ski. Han har bred erfaring i å jobbe med folkemusikk i grenseland mot andre genre, som verdensmusikk og jazz. Han startet sin folkemusikalske karriere i Chateau Neuf Spelemannslag. Nå er han bl.a. fast gitarist med Aasmund Nordstoga. I løpet av fjoråret ga han ut plater med gruppene Østfolk, som har folkemusikk fra Østfold på repertoaret og Tiar, som er et musikalsk møte mellom norsk og libanesisk folkemusikk.

Program

neste ti konserter

Hele programmet