Lisa Lystam Family Band (SWE)

Østkanten Bluesklubb: Lisa Lystam Family Band (SWE)


Fredag 04.10.19 Kl. 21:00 / Kr. 275,-/225,- / Billett

Lisa Lystam Family Band er et av Sveriges desidert mest populære bluesband. De har høstet overveldende anmeldelser i rikspressen både i Danmark og Sverige. Publikum vet å respondere når de ser noe ekte, og de responderer på Lisa Lystam Family Band. Nå er de Sveriges mest bookede blues- og rootsband, og har etablert seg for alvor. Sverige er erobret, og nå står Norge for tur.

Konsertstart kl 21.00. 

Lisa Lystam har skapt et tungt og tight band  som virkelig gjør inntrykk, og det handler ikke bare om musikken – Det skal være en helhet, og oppleves som å bli overkjørt av et tog!

Musikalsk er det mer enn bare ren blues. Bandets repertoar har solide røtter i tradisjonell blues som de skaper til sitt eget forfriskende, moderne uttrykk. Videre kan sies at de fremfører selvskrevne låter iblandet gamle perler fra 30-tallet og fremover. Lisa Lystam er en utmerket sanger. Hennes stemme er varm, selvsikker og uttrykksfull med et snev av heshet. «Vi forsøker å ta bluesen til vår generasjon, og se den fra vårt perspektiv», sier Lisa Lystam selv. Svenska Dagbladet skriver: «Lisa Lystam är en utmärkt sångerska med ett brett register och en scenisk auktoritet. Som vokalist står hon i centrum men det är gruppens samlade insats som verkligen imponerar” 

Bandet består av: Lisa Lystam (vokal og munnspill), Patrik Thelin (trommer), Mattias Gustafsson og Fredrik Karlsson (gitarer), Johan Sund (bass).

Lignende:
Fredag 17.04.20 AVLYST! Østkanten Bluesklubb : Bjørn Berge: solo
Fredag 24.04.20 AVLYST! Østkanten Bluesklubb: Jan Arild Sørnes & The Elektriske Bandet m/ Palle Wagnberg
Fredag 01.05.20 Østkanten Bluesklubb: Ledfoot
Fredag 08.05.20 Østkanten Bluesklubb: Songwriters in the Round: Hege Øversveen, Janne Hea, Amund Maarud og Jeff Wasserman
Fredag 15.05.20 Østkanten Bluesklubb: Ulf Myrvold / Mean Black Mamba
Fredag 22.05.20 Østkanten Bluesklubb: MK´s Marvellous Medicine
Mandag 25.05.20 The Deltaz (US)
Fredag 29.05.20 Østkanten Bluesklubb: Muskogee Hotel
Fredag 05.06.20 Østkanten Bluesklubb: Alabama Lovesnakes (SWE)
Fredag 02.10.20 Østkanten Bluesklubb: Bergen Blues Band