Foto: Espen Liane

Engla & Banditta

Kr 230,- + avg. / 04.11.17 22:00 Del denne siden

Med stor spilleglede, elektrisk formidlingsevne, humor og fengende låter! Engla & Banditta befinner seg i et viltvoksende rocka landskap! Bandet består av fem råtøffe damer med glimt i øyet! De baserer mye av repertoaret på kritiker-roste Tove Bøygards låter, og ikke minst hennes hallingversjoner av kjente låter fra det store utland.

TOVE BØYGARD: Gitarspillende sangfugl fra banjolandet øverst i Hallingdal! Tove har gitt ut 6 plater med egne låter, siste soloplata kom i januar i år, og den har mottatt ovasjoner fra en samlet musikkpresse, 3 seksere og 14 femmere! Hun er også kjent fra duoen Bøygard, som med plata ”Blågras på Skrindo”, ble Spellemannsnominert i 2014. Som tidligere pønkspillende Blitz-gitarist er hun storfornøyd med at Engla & Banditta er totalt sjangerblinde med rocka strenger i alle retninger!!

SARA ANDERSSON: Denne svenskeimporten av en gitardame speller fletta av de fleste, uavhengig av kjønn. Sara er et råskinn på scena, som med sin trådløse Gibson fort kan sitte på ryggen din og spelle dette årets mest hårete solo. Attpåtil skriver og synger hun fantastiske viser på svensk. Sara har blant andre spilt med Split Image og Halvsøstra til Kirsty.

VENJA RUUD NILSEN: Denne kastanjett-spillende bassisten er så groovy at det er umulig for folk å stå stille når hun slår an tonene som treffer midt i mellomgolvet! Merittlisten over band hun har bassa i er lang, - vi nevner her: Halvsøstra, Gaya, Keisersnitt og Rimestad Rock and Polka band.

BENTE MARI MORTENSEN: Torskejegern fra Vega gir deg blåtoner og ramsalte rytmer fra den ytterste nøkne ø. Med saksofon, stemme, klang og rytme kan hun klemme vann ut av den hardeste stein. Hun har rokka og spilt i hele Norge fra Longyearbyen i nord til Oslo i sør.

JULIE ENGER BØRRESEN: Starta band som 12-åring og har siden spelt på de fleste rocka scenene i landet, så til tross for sin unge alder har hun allerede 10 års fartstid bak trommene! Hun har hatt stor suksess med bandet Frk Fryd som har hatt klippekort på A-listing i NRK P3, og har startet soloprosjektet LULI som også har fått flere listinger på P3!