foto: Jørgen Nordby

Østkanten Bluesklubb: Solfrid Molland

Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,-. / 05.05.17 22:00 Del denne sidenDelta

Solfrid Molland synger egne sanger om forvandling, helhet og nærhet til naturen på sitt nye kritikerroste album "Forvandling" Hun har et intenst nærvær og formidler en helt egen poetisk nerve med sin stemme og sitt pianospill. Med et stjernelag av musikere som Hayden Powell på trompet, Mats Eilertsen på kontrabass, Torbjørn Økland på gitar samt Tuva Sunniva Thomassen Bolstad på fiolin, er Molland klar for konsert på Herr Nilsen.

Solfrid Molland er sanger, pianist og komponist. Hun vokste opp med russisk sigøynermusikk og europeisk kunstmusikk. Hun har utgitt to album i samarbeid med musikere av romfolket; "Katedral for Tapte Drømmer" (KKV 2011) og "Musikken er mitt fedreland" (KKV 2014) Høst 2016 ga hun ut albumet "Forvandling" til strålende anmeldelser. Hun mottok Oslo Bys Kunstnerpris i 2015.

Sitat fra anmeldelser av Mollands album "Forvandling":

"Så vakkert at det er til å grine av" Terningkast 6, musikkblogger Erik Valebrokk

"Eit meisterverk av ei forvandling Med eit stjernelag av dyktige musikarar formidlar Solfrid Molland både musikk og tekst på ein måte som vil ta pusten frå dei fleste" Terningkast 6, Tysvær Bygdeblad.

"Det er ikke mange slike plater, som hensetter lytteren til en tilstand hvor alle sanser skjerpes, virkeligheten rykker nærmere, og tiden liksom stopper opp" Vårt Land.

"Solfrid Molland har endelig nådd fram til meg. Det er jeg veldig takknemlig for og vil du besøke en annerledes, sterk, varm og personlig verden, så er anbefalinga herved gitt" Musikkblogger Tor Hammerø