Østkanten Bluesklubb presenterer: Klubb Øya

Østkanten Bluesklubb deltar som eneste frivillige organisasjon under Øyafestivalens klubbkveld i Oslo. Østkanten Bluesklubb har hatt stor suksess med klubbkvelden de 4 siste åra. I år gjentas suksessen på Herr Nilsen. / 05.08.08 18:00 Del denne siden

75 % av billettene er forbeholdt publikum med festivalpass til Øyafestivalen som altså slipper inn gratis. For andre: Billetter kr 150,- kjøpes i døra fra ca kl 18.00.

20 års aldersgrense.

Kl 18.00: Bedrock Bluesband hjemmeside
Kl 19.30: Silver Street hjemmeside
Kl 21.00: Hasse Farmen & band hjemmeside
Kl 22.30: Barbarian Twins hjemmeside
Kl 24.00: Vidar Busk hjemmeside

Bedrock Bluesband er et ungt band bestående av seks medlemmer med knallbra musikk og masse sjarm. Vi snakker om kvalitet i alle ledd og et ungdommelige utrykk som tilfører bluesen nytt, friskt blod. Bandet behersker et stort spekter av bluesrelatert musikk; alt fra tradisjonell blues til funk og et mer rocka utrykk. Alt framført med stor musikalitet og fin visuell framtoning.

Silver Street er et fremadstormende Oslo-basert band som spiller selvkomponert, energisk og melodiøs 60-talls inspirert pop og rock. Hovedingrediensene er; trommer, el-bass, el-gitar, Hammond orgel og Wurlitzer.

Blyfri lavoktanrock" er Hasse Farmens egen beskrivelse av sin musikk. «Som artist skiller Farmen seg fra mange av sine kolleger. Hans uttrykk er personlig og eget. Låtene er tilbakelente og melodiene fine. Lydbildet er lekent og fulle av lekre detaljer.

Barbarian Twins spiller bluesbasert rock og funk og kommer fra Oslo. 70-talls bluesrock som passer på alt fra skitne gamle kneiper til store stadioner. På drøyt ett år har de spilt inn rundt 30 sanger, turnert i utlandet, spilt live på norsk tv tre ganger og vunnet amerikansk musikk-konkurranse. De har nå signert kontrakt med det amerikanske plateselskapet D and M Records. I Norge tok ingen sjansen. Til sommeren kommer debutalbumet.

Vidar Busk er Norges største bluesprofil. Hans utgivelser de siste årene har vært en musikalsk reise med inspirasjon fra både Chicago, Texas og New Orleans. Utgivelsene har resultert i samstemte topp kritikker og han kan slå i bordet med en lang rekke femmere og seksere fra en samlet norsk musikkpresse.