PORTRETT-FOTO: Pål Hornburg

Shaun Bartlett - solo.
Supp: Von Werden

Kr 150,- + avg. / 05.10.15 21:00 Del denne siden

Shaun Bartlett - en sterk formidler og artist av de sjeldne. For tiden aktuell med sitt tredje soloalbum ”Green Means Walk Red Means Run” og godt igang med sitt fjerde. Hans finurlige akustiske popmusikk og tekster er en god miks av melankoli og leken optimisme ispedd en del musikalske kvaliteter som tåler en godt brukt spilleliste. Flere singler fra alle tre album har blitt listet på de fleste radiokanalene her til lands siden debuten for snart ti år siden og frem til nå, og det har blitt en spennende reise og settliste etterhvert!

2015 har hittil vært meget innholdsrikt for denne artisten som startet året med en legendarisk konsert på Rockefeller og nominasjon til GAFFA-prisen - "Årets Soloartist 2014". Videre har turen gått til bl.a Grieghallen der han fremførte en sterk hyllest til norsk drama på TV2's Gullruten med sangen "Saviour Unknown" - kjenningslåta til den kritikerroste NRK-serien "Øyevitne" som gikk på skjermen ifjor høst. Ellers har du kanskje hørt musikken til Shaun i spillefilmer som f.eks "Appelsinpiken" og "Kule Kidz Gråter Ikke" eller TV-serier som f.eks "Oppdrag Sognefjorden", "Oppdrag Nord-Norge" og "Kan vi bli med?". Eller kanskje du har vurdert å kjøpe en KIA pga musikken til Shaun i det siste? Kanskje ble du målbundet under første sesong av "The Voice"?

Mulighetene er mange for at du har hørt Shaun Bartlett i en eller annen form de siste årene og nå har du muligheten til å oppleve han live i høstmørket. En konsert med denne artisten kommer med 100% hyggegaranti!

Facebook / Instagram
@shaunbartlettmusic

Program

neste ti konserter

Hele programmet