Photo: Christer Bell

TirsdagsJammen m/Akustisk showcase: Frank Skovrand

Kr 100,- / 05.11.13 21:00 Del denne siden

TirsdagsJammen, en av ukas absolutte høydepunkter!
Husbandet, med jamvert Totto Hansen på trommer, G.K Breivik på bass og Torbjørn Kvamme på tangenter, fortsetter suksessen på byens beste klubbscene! Førstedamene er i kveld representert ved Christin Bastiansen. Fri inngang for musikere og bonger til aktive jammere! Velkommen!


Til tirsdag forsetter vi suksessen med akustisk showcase.
Denne gangen er det Frank Skovrand som kommer. Han har lang erfaring som omreisende musiker og skuespiller. Frank skriver og fremfører egen musikk i tillegg til å tolke andre artister med en unik egenart og troverdighet.

Frank Skovrand har nylig vært i Kleiva studio hos Freddy Holm og spilt inn materiale til en ny plate. Han ga i 2009 ut "Hotellmorgen" som fikk fine kritikker. Der var alle tekstene signert Øystei Karlsen (Manus og regi på bl.a. DAG og Fuck up) Dette blir en enda bedre plate. Bedre fordi de har hatt bedre tid til å finne det rette soundet til hver låt, men også fordi Skovrand har skrevet bedre låter. Denne gangen har han også skrevet de fleste selv. Tekstene og historiene er hentet helt innenfra og bidrar sterkt til at det blir en langt mer personlig og nær plate.

Denne kvelden tar han med seg Freddy Holm og Espen Holtan og presenterer litt fra begge innspillingene.

www.skovrand.no