Birkelunden Big Band med Oscar Utterström

Birkelunden Big Band med Oscar Utterström


Mandag 06.02.23 Kl. 20:00 / Kr. 220,- / Billett

Birkelunden Big Band inviterer til konsert med den ettertraktede trombonisten Oscar Utterström som solist, komponist og arrangør. Utterström har arbeidet som frilans-musiker i Nashville, Tennessee i 20 år, og har med sitt høye kunstneriske nivå blitt en ettertraktet musiker i USA og spilt verden rundt. Heldigvis for oss bor han nå i Oslo, og Herr Nilsens publikum kan glede seg til å oppleve en musiker i internasjonal toppklasse - på en helt vanlig mandag.

Utterströms musikk beskrives som moderne og melodisk, og publikum vil få høre både hans egne komposisjoner, i tillegg til verk skrevet for Utterström i ulike sammenhenger. Som komponist kombinerer Utterström sine svenske røtter med impulser fra både USA og world music, som gir musikken et unikt preg.

Birkelunden Big Band er Grünerløkkas eget storband med dyktige instrumentalister i alderen 20-35 år, og har spilt sammen siden 2017 under ledelse av Magnus Murphy Joelson. Vi spiller et bredt repertoar av sjangre, og arrangerer både egne konserter i tillegg til å gjøre ulike events, bryllup og firmafester.

Lignende:
Søndag 22.10.23 Oslo Storband og Tore Johansen: «Big»
Onsdag 29.11.23 CHRISTIANIA 12