The Cadettes og Marjit Vinjerui

kr 100,- / kl 21:00 2010 Del denne siden

Inspirert av de omreisende amerikanske sirkus presenterer The Cadettes et lager av historier fra landeveien fortalt som sprudlende poplåter. Vi snakker om fengende og umiddelbare låter, men alltid med en twist som gir publikum noe ekstra å fordøye. Det er detaljrikt, men samtidig rufsete, rocka og deilig. Sett sammen The Beatles, Elvis Costello og Beach Boys samt The Cardigans, Pogo Pops og Sondre Lerche, send inn noen klovner og et par hornmusikere fra nærmeste sirkus, og du får lyden av The Cadettes. Høsten 2009 har de fokusert mest på å jobbe i studio med nye låter til debutalbumet, og å presentere materiellet for plateselskaper. Men de gleder seg til å spille live igjen, og 6. mars slipper de seg løs i manesjen på Herr Nilsen.

Merete Økland Espedal: vokal
Sigmund Vegge: Gitar, vokal
Tor Kjetil Espedal: Tangenter, vokal
Torkild Sannes Søby: Bass, vokal
Kristoffer Yddal Bjerke: Trommer, vokal
Jakob Nordbø: Trombone
Ingebjørg Nordbø: Trompet

www.myspace.com/thecadettesmusic
www.thecadettes.com

Marjit Vinjerui kl 21:00

"Marjit Vinjerui

....serverer sine egne melodier med fløyelsstemme og en utrolig sjarm. Bak Marjit befinner det seg noen meget kreative og dyktige herremenn (fra annet Xqueen of the Astronauts og NiLiv) som krydrer disse godbitene av noen sanger.
I 2010 kommer debutalbumet!

Musikken danser innenfor popsjangeren og leker seg på samme tid med jazz,folk og country. Marjits tekster er noen ganger snertne, søte og morsomme, andre ganger vare og innadvente, men samtlige serveres via hennes nydelige, følsomme, luftige, men pitch-perfekte sopran, backet opp av et knippe dyktige og tydelig road-tighte musikere.

På Herr Nilsen vil John Olav Hovde (mandolin og gitar) og Karoline Petersen (vokal) bli med å skape god stemning!"

Program

neste ti konserter

Lørdag 30.05.20 16:00

Helle Brunvoll og Magne Arnesen - strømmekonsert

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet