Klondike + Anna Rebekka + Georgia Follet

Kr 120,- / 06.03.15 22:00 Del denne siden

Klondike er et Oslo-basert orkester. Vi spiller den musikken vi selv vil høre når vi lukker øynen og tenker som sommer og sol. Vi spiller den musikken vi helst vil danse til når det er tett og svett. Med trestemte vokalharmonier, lekne gitarlicks og beats som beveger lager Klondike musikk man lyttet til med hoftene.

Anna Rebekka lokker deg inn i et mystisk univers med sin lengtende stemme, poetiske tekster og kraftfulle klang. Melankolsk pop i en nostalgisk drakt, der de dyktige musikerne skaper kontraster mellom det mektige og det sarte.
Låtskriveren, Anna Rebekka, fanger publikum i en helt spesiell stemning, når hun formidler det såre, forførende, og til tider mørke landskapet.
Hamarjenta, ga høsten 2014 ut sin første egenproduserte EP, Nostalgia. Den fikk positiv omtale i musikknytt P1, og i musikkmagasinet GAFFA. Hun har avholdt flere konserter i Oslo og Hamar, og gir publikum en oppløftende musikkopplevelse, med ingredienser fra blant annet vise, jazz og pop.

Georgia Follett er en folkrockgruppe som holder til i Oslo. Gruppen henter inspirasjon fra sjangere som bluegrass, americana, country og rock. Besetningen består utelukkende av akustiske instrumenter, noe som skaper et varmt lydbilde med rom for mye deilig dynamikk.