Tribute to Otis Redding

kr 100,- / 06.04.10 21:00 Del denne siden

Navnet Otis Redding skulle vel være kjent for de fleste. Den kanskje mest ruvende skikkelsen innen soulmusikken på 60`tallet. Selv om han bare ble 26 år gammel, rakk han å sette solide spor etter seg i musikkhistorien. 10 desember 1967 omkom han i en tragisk flyulykke mens han var på høyden av sin karriere.

Otis Redding som er født i Dawson Georgia, var prestesønn. Han, som så mange andre soulartister, vokste opp med Gospelmusikk, og startet sin karriere med å synge i kirker og forsamlingshus. Otis ble ved en tilfeldighet oppdaget som et stort sangtalent av folkene som nettopp hadde startet STAX- studioes.

Etter det kom den ene platen etter den andre ut på verdensmarkedet. De fleste husker nok ( Sittin`on ) The Dock of the Bay.

Otis Redding rakk tross sitt korte liv å reise og opptre stort sett over hele verden. På www.otisredding.com kan man lese mer om den fantastiske artistens liv og virke.

Vi har endelig lykkes i å skape et konsept som vi med stolthet kaller " A Tribute to Otis Redding ". Dette har blitt til et ensemble som består av 8 erfarne musikere ( band, vokalist og 3 blåsere ). Konserten med varighet ca en og en halv time tar for seg de mest kjente av Reddings låter. Det er lagt stor vekt på at dette skal låte stilriktig, så alt av musikkarr. blir spillt slik de gjorde det på den tiden. Publikum vil få høre låter som : Mr. Pitiful, Love Man, The Dock of The Bay, Fa-fa-fa Sad Song, osv.

Musikerne som spiller i "A Tribute to Otis Redding" er:

Vokal : Kjetil Dahlgren
Trommer : Andre Banini
Bassgitar : Erlend Skanke
Gitar : Bjarne Storeng
Keyboard : Alex Nickelson
Trompet : Øydis Felberg
Altsax : Kåre Løchsen
Tenorsax : Steinar Brenna

Program

neste ti konserter

Hele programmet