Thomas & Tvilerne

AVLYST!Thomas & Tvilerne


Onsdag 06.05.20 Kl. 20:00 / Kr. 220,- / Billett

Thomas & Tvilerne er en akustisk visegruppe etablert rundt tekster skrevet av Thomas Marthon Engevold.  Bandet har sin hovedbase i Åsgårdstrand, men deler av besetningen, samt assosierte medlemmer og produsenter holder til både i Oslo, Lørenskog og Bergen - litt som en moderne familie. 

Det som skulle bli Thomas & Tvilerne startet med en liten håndfull norske tekster skrevet av Thomas Marthon Engevold i 2014-15. Fra en litt famlende start ble det klart at denne musikalske reisen skulle foregå i et viselandskap, med fokus på formidling og tekst. Siden har veien blitt til mens vi har gått: I 2016 takket Øystein Knaus Fosshagen ja til å være med som produsent av det som skulle bli debutalbumet Milestein. Seinere samme år slo musikeren Arnstein Arnesen følge, og Tvilerne var etablert som duo-format for konserter - ofte med gjester, og med sin produsent og mentor i Bergen. I september 2017 lanserte Thomas & Tvilerne Milestein. Et debutalbum som fikk god mottakelse, og låtene «Åsgårdstrand -Livets dans» og tittelkuttet «Milestein» fikk rotasjon både hos NRK P1 Vestfold og B-listing hos Ordentlig Radio. 

Konsertvirksomheten fortsatte gjennom 2017/ 18, og parallelt startet arbeidet med konseptalbumet «Angelina & Fillefrans | Elviras hemmelighet». Et arbeid som også banet vei for utvidelse av den faste besetningen med Magnar Lønnkvist Røri (bass) og Øystein Bergsvik (perkusjon).  I juni 2019 lanserte Tvilerne en sommervise - «En elefant og en paraply | Sommervise for de små ting» med den nye besetningen, og i samarbeid de glimrende vokalistene Linda Tabita Tangen og Ingrid Lønnkvist Røri lanserte vi også en julesalme desember 2019 – En Gnist | Tvilernes julesalme som også fikk rotasjon i NRK P1 Vestfold og Ordentlig Radio. 

 

Tvilernes besetning anno 2020 ser slik ut: 

Thomas Marthon Engevold: Vokal, gitarer. Arnstein Arnesen: gitar, kor, tverrfløyte, melodika, mm. Magnar Lønnkvist Røri: bass, kor. Øystein Bergsvik: perkusjon, kor.

 

 

Lignende: