Bargoo

Kr 150,- / 06.06.14 22:00 Del denne siden

Sveinung Hovensjø og Kjell Larsen har vært aktive som musikere siden tidlig på -70 tallet. De møttes første gang i Tyskland hvor Sveinung spilte med Terje Rypdal og Kjell spilte i Ruphus. Siden den gang har de samarbeidet i mange forskjellige sammenhenger. Bl.a i husorkesteret på Smuget (Moms), hvor de begge var med i mange år. Martin Hystad er en ung og lovende trommeslager som er i ferd med å opparbeide seg et godt rykte innen musikkmiljøet i Oslo.

Bandet har tidligere vært i “Bugges Room” og "Eastlake Studio" og spilt inn tilsammen 12 egenkomponerte låter som ble utgitt i 2009.! Når Bargoo går på scenen spiller de en blanding av egne låter, og utplukkede perler fra Blues og Rhythm’n Blues historien. Bargoo er opprinnelig navnet på en matrett som ble servert på store bluesfester i Mississippi, hvor man kunne tilsette hva man ville av krydder, bare det harmonerte. Dette kan sidestilles med bandets musikalske mål.! I februar spilte Bargoo på Polarjazz-festivalen på Svalbard, og er satt opp som en av hovedattraksjonene når Club7 skal feire sitt 50 års jubileum.! !

Kjell B. Larsen, git./vokal (Ruphus, Chipahua, Pigalle Kvartetten, Oslo R&B Ens. m.fl.)!

Sveinung Hovensjø, bass ( Terje Rypdal, Iver Kleive, Ole Paus, Trio De Janeiro m.fl.)!

Martin Hystad, trommer ( yngste mann i bandet, oppvokst på Stord, og er en man stadig ser igjen i nye sammenhenger nå fortiden).!

Program

neste ti konserter

Hele programmet