Bendik Bergestig

Kr 150,- + avg. / 06.07.18 22:00 Del denne siden

Bendik Bergestig er en av Oslos råeste gitarister. Sammen med sin powertrio, bestående av Sander Eriksen Nordahl på bass og Knærten Simonsen på trommer, makter Bendik å gjenskape live-stemningen fra slutten av 60-tallet, den gangen musikken låt som et fargerikt fyrverkeri og fyrstikkene var jevnt fordelt på alle musikantene.

Allerede fra 16-årsalderen markerte Bendik seg på hovedstadens livescener, som ivrig jamsession-musiker og som gitarist i Japee & The Funk Minority. Som 17-åring ble han kåret til beste gitarist i Union Blues Cup på Notodden Blues Festival. I 2016 debuterte han med EPen «Fly» og har siden samarbeidet med Vidar Busk, Knut Reiersrud, Håkon Aase og Bjørn Klakegg. For øyeblikket jobber han med sitt debutalbum som slippes i løpet av 2018.

Bendik er inspirert av mestere som John Lee Hooker, B.B. King, Stevie Ray Vaughan, Jeff Beck, Ry Cooder og Jimi Hendrix.
På konsert kan man forvente en god blanding mellom egne låter, improvisasjon og et utvalg covre av nevnte artister.

«Bendik Bergestig våger å utfordre sjanger-båsene og serverer en spennende, sonisk miks krydret med lekkert gitarspill. Bendik er en artist som overrasker og som er verdt å følge med på!» - Amund Maarud.

«Et stort musikalsk overskudd på hele denne trioen her!» - Knut Reiersrud

Bendik Bergestig og hans trio vender tilbake til Herr Nilsen og byr på den ultimate "tilbake til fremtiden"-opplevelsen!