Foto: Fredrik Sindsen/RockWorks

Frode Johansen m/band

Kr 130,- + avg. / 06.08.15 21:00 Del denne siden

Frode Johansen ga i 2013 ut sin debutplate ”Fra Bølle til Prins” på Nordic Records, året etter kom han med den selvtittulerte oppfølgeren. Nå er han snart klar med oppfølgeren "Malmöeffekten" spilt inn i Fabriken Studios i Malmö. Første single heter "Sølvgrå" og er ventet høsten 2015.

Frode Johansen Band er også klare for høsten 2015. Bandet består av to kassegitarer, bass og perkusjon og spiller eget stoff i tillegg til coverlåter som betyr noe og noen amerikanske klassikere oversatt til norsk. Bandet vil presentere låter fra hele katalogen med hovedvekt på de nye låtene fra den kommende plata. Frodes konserter preges av god publikumskontakt, gode historier og stemningsfull musikk; enten vi snakker om rocke-stemning eller intim-stemning: Frode mestrer begge deler. Bandet består av: Trond Hultgren fra Maura på bass, Hønefossingen Åsmund Felberg Johnsen på gitar, Luis Landa-Schreitt på perkusjon og Frode selv på gitar og sang.

Frode Johansen i korte trekk:

39 år gammel Singer/Songwriter fra Jessheim
Har turnert alene med kassegitar og bandkonstellasjoner i 21 år
Har deltatt i en rekke TV- og Radioproduksjoner som f eks Beat for Beat og Kveldsåpent. Debuterte sommeren 2013 med platen ”Fra Bølle til Prins”, fulgte opp med den selv titulerte "Frode Johansen" i 2014 og er snart klar med skive nr 3; "Malmöeffekten" spilt inn med svenske musikere i Fabriken Studios i Malmö. Frode er alltid på turné og spiller flere konserter i måneden året rundt. Både solo og med band, og høster stabilt svært gode konsertanmeldelser.