Shaun Bartlett

Shaun Bartlett


Torsdag 06.10.22 Kl. 21:00 / Kr. 250,- / Billett

Konsertene til Shaun Bartlett kommer med 100% hyggegaranti og musikk som går "rett inn" via en formidlingsevne like overbevisende som den er nær!

Siden sist besøk har den norsk-britiske artisten sluppet den rykende ferske singelen "Strike Gold" samt sitt fjerde album "Roots and Veins", en 7-spors reise i et univers som spinner rundt noen av livets harde virkeligheter fortalt med en stemme som mykner til det hele. I tillegg debuterte Shaun nylig som filmskaper med en poetisk dokumentar-musikkvideo-fjelltur-album-film (40 min) der selve ruta har vært med på å bestemme låt-rekkefølgen på albumet. Filmen "Roots and Veins" finner du på YouTube!

Velkommen til en behagelig kveld med et utvalg låter fra Shaun Bartlett sin diskografi (2006 - ) fremført solo og med plenty av sjel.

Du kan bli bedre kjent med Shaun Bartlett før konserten ved å ta en titt på albumfilmen"Roots and Veins" her: https://youtu.be/LmebnIUSLlo  ... eller om du ser musikkdokumentaren "15 Years of Wonder" her: https://youtu.be/HKZDWn_JQ_Q

Lignende: