Øyvinds Rockeswingeboogie

Kr 100,- / 07.06.13 22:00 Del denne siden

Øyvind Weierud Andersen, Drammen, gitar/vokal, startet suksessgruppa Donkeyboy og er også kjent fra grupper som Jailbreakers og Forgotten Mojo. Øyvind er en allsidig gitarist, og har spilt på klubber og festivaler siden 16-års alder. Behersker de fleste stilarter, og trives best med classic rock/blues. Et autentisk lydbilde og gitarsoloer med autoritet er blitt et varemerke for Haga, og som ambassadør for rockens gullalder er han en sikker utøver med et stort reportoar.

Bent Patey, Oslo, gitarist og frilansmusiker siden 1973 har bidratt som komponist/arrangør og studiomusiker på over 30 produksjoner med artister som bl. a. Halvdan Sivertsen, Anne Grethe Preus, Geirr Lystrup og Sverre Kjeldsberg. Han var med å starte Bryggerigangen Bluesband 1978 og har i alle år hatt sitt eget band "Patey's Pipe" med varierende besetninger. Nominert til Spellemannsprisen to ganger.

Jørn Hansen, Oslo, bassist og et kjent ansikt i Oslo's musikkmiljø. Hansen spiller i sitt eget band The Smoothies som ga ut plata "Sexual" i 2006, og jobber for tiden med en ny utgivelse.

Ved siden av dette er Hansen medlem av Nordic Black Theatre’s husband som gitarist, og vant auditionen som bassist for Nordic Black Theatre’s og Den Norske Operas samarbeid ”Motown Revisited”. Jørn driver også en ukentlig jam på Cafe Sør i Oslo sentrum.

Jørn Skau Ellingsen, Drammen, har en lang karriere som trommeslager i bl.a. Notodden Blues Band, Locomotives (2 albubumutgivelser), Spin, Albert, (4 ep-innspillinger) og ble Spellemannsprisvinner 1997 som årets nykommer. Jørn har også hatt 150 spillerjobber i USA fra 1999-2001, og har dessuten medvirket på CD med Unni Willhelmsen, vært trommeslager med Bill Booth fra 2002 (2 albumutgivelser) og Steff Nevers i 2011. Jørn var også engasjert som trommeslager i NRK-produksjonen Rondo i 1995.

Program

neste ti konserter

Hele programmet