Nikki Hill (US)

Utsolgt! Nikki Hill (US)


Fredag 07.07.23 Kl. 21:00 / Kr. 325,- / Billett

Hun feier som en tornado over spillesteder verden over.

Nikki Hill omtales stadig oftere som “the new queen of rock’n’roll”. Sammen med sitt band presenterer hun en orgie av blues, soul og rock’n’roll som rammer publikum som et lynnedslag. Forestill deg lyden av The Staples Singers, som møter AC/DC, så har du en ide om hvorfor det kommer til å slå gnister under konsertene.

Nikki er født i North Carolina og bor i dag i New Orleans. Hun kan beskrives som en souldrevet Etta James med en snert af The Cramps-gitaristen Poison Ivy’s aura. Hennes unike stemme har både rockens råhet, soulmusikkens intensitet og bluesmusikkens kraft og ærlighet.

Kjenner du henne ikke allerede, så forbered deg på et fyrverkeri og en øyenåpner av en konsert, som du ikke glemmer med det første. Gled deg til en konsert som tilfører den amerikanske roots-musikken et frisk pust.

“If Tina Turner and Little Richard had a daughter and raised her with the help of uncles James Brown and Chuck Berry, she’d be like Nikki Hill.” – Minneapolis Star Tribune

“Hill is a petite powerhouse, with a booming voice that is as sweet and luscious as it is gritty and raw.” – Portland Monthly’

Nikki Hill, vokal. Matt Hill, gitar og vokal. Laura Chavez, gitar.
Nick Gaitan, bass. Martin Dodson, trommer.

Takk til Oslo Bluesklubb for norsk promotekst!

Lignende:
Lørdag 13.01.24 Hayseed
Torsdag 22.02.24 Noora Noor
Fredag 19.04.24 Trond Svensen & Tuxedo
Lørdag 20.04.24 Carl Verheyen Band (US)
Fredag 03.05.24 Sweetheart