Ulveseth/Besiakov Quintet, feat. Joaquin Chacon

kr 150,- / 07.10.09 21:00 Del denne siden

Joaquin Chacon (E) - gitar,
Ole Jacob Hystad - tenorsaksofon,
Ben Besiakov (DK) - piano,
Sigurd Ulveseth - bass,
Tom Olstad - trommer.

Musikken som presenteres kan godt kalles moderne, swingende mainstream–jazz, med elementer fra bop, latin og melodiske ballader. Kanskje til og med en touch av flamenco.

Joaquin Chacon er en av Madrids mest markante gitarister, og har utgitt hele 8 plater i eget navn. Han spiller til vanlig med spanske toppmusikere, foruten flere kjente europeiske og amerikanske. Hans samarbeid med Besiakov og Ulveseth strekker seg mange år tilbake.
For mer info og musikkeksempler, sjekk www.myspace.com/joaquinchacon

Ben Besiakov fra København har tilhørt den danske jazz-eliten siden 1970-tallet. Listen over musikere han har samarbeidet med er enorm, og spenner fra Ben Webster via Joe Henderson til Peps Blodsband. De siste årene har han innspilt flere kritikerroste plater i eget navn, og han er en usedvanlig sprudlende og swingende pianist, med et stort musikalsk spenn.

Ole Jacob Hystad er fra Stord, og framstår som en av våre beste og mest helstøpte saxofonister i post-Coltrane skolen. Han har også to egne plateutgivelser bak seg de siste årene.

Sigurd Ulveseth fra Bergen har de seneste årene vært en av våre mest etterspurte bassister, også han med flere plateutgivelser i eget navn, bl a med Adam Nussbaum, Dag Arnesen og Knut Riisnæs.

Tom Olstad er en av Oslos mest erfarne og rutinerte trommeslagere. Gav i 2007 ut plata ”Changes for Mingus” i eget navn, og er også plateaktuell med bl a Karin Krog (2008) og Vidar Johansen (2009).

Program

neste ti konserter

Lørdag 30.05.20 16:00

Helle Brunvoll og Magne Arnesen - strømmekonsert

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet