Østkanten Bluesklubb presenterer Trash Hombres (NED) med support Mono Lake

Billetter kr 150.- medlemmer kr 120,- / 07.11.08 21:30 Del denne siden

Spank a billy kaller de fire gutta i Trash Hombres musikken de spiller. For oss litt mindre innvidde kan gode stikkord være en litt rufsete rockabilly og rhythm'n'blues - eller femtitallsrock.

Musikalske referansepunkter som The Paladins, Ronnie Earl og The Seatsniffers - alle tre er band og artister som gutta også har hentet låter fra, burde gi klare signaler om at dette kan bli en kveld der det blir vrient å sitte stille.

Den store overraskelsen er at dette er et band fra Arnhem i Nederland. Vi skal ikke legge skjul på at nederlandsk rock kanskje ikke har verdens høyeste troverdighetsfaktor. Desto mer forfriskende er det da å treffe på Trash Hombres som har begge beina så solid plantet i den aller feiteste delen av Rockabillymusikken at det knapt er en tresko å se.
Med en fortid på over 15 år i lokale storheter som The Clodhoppers, Less Fortunatos og Fabulous Grit & The Two Bit Texas Rangers hadde verken gitarist Will Sipkema eller trommis Rasyif Kremer lyst til å gi seg. Så, da de fant vokalist Marc Kamphuis og bassist Mark Verschoor ble Trash Hombres født. Bandet er med vilje sparsomme med bakgrunnsinformasjonen fordi, som de sier: Vitsen er musikken, og å ha det moro!
Dette blir en aften i Gretschgitarens og rørforsterkerens tegn, og selv om du kanske ikke møter Trash Hombres på verdens største klubb denne gangen er det bare å finne frem danseskoa og bruke den plassen som er.
Og har du lyst på en sniklytt for å bli overbevist finner du en solid smakebit her: Trash Hombres Vi våger påstanden at Hank Williams hadde vært stolt over den behandlingen gutta gir "Hey Good Looking". Trash Hombres har også en MySpace side med flusst av bilder og annen moro som du finner her: Trash Hombres-MySpace

Support er norske Mono Lake, en eksplosiv blanding av 60’s pop, surf, rockabilly og punk ∼ Mono Lake er et nytt band som blander elementer fra rockabilly, 60-talls pop, surf og punk. Etter en knalldebut på KlubbØYA i 2007 i Oslo har trioen karet til seg et rykte som et band med en fremtid og som du garantert vil få høre mer av. Mono Lake trioen teller medlemmer fra band som tidligere Smalltown Ramblers og nå plateaktuelle Howlin’ Mama. Mono Lake er: Sigurd Enge: Vokal & gitar Øyvind Sørensen: Kontrabass & vokal Thomas Martinsen: Slagverk & vokal.
Mono Lake
Østkanten Bluesklubb

Program

neste ti konserter

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet