Berson Trio feat. Sandro Norton

Kr 150,- / 08.03.11 21:00 Del denne siden

Den portugisiske jazzgitaristen Sandro Norton spiller med Bersons Trio, i en
herlig blanding av melodiøsjazz, groovy rytmer og perkusivt gitarspill!

Martin Smidt (trommer) er anerkjent komponist og freelance musiker. Han har skrevet musikk for Petrusjka Teater, Cirka Teater og Trøndelag Teater, med blant annet ”Kurt koker hodet”. Han har deltatt i flere kritikerroste grupper, og var også med på å starte bandet ”Dadafon”.
Håvard Kvarving (bass) har lang fartstid som musiker og basspedagog.
Han har turnert for Rikskonsertene i ulike produksjoner, spilt på Trøndelag Teater i forskjellige oppsetninger, og som regions- og distriktsmusiker i Nord- og Sør-Trøndelag. Han har bred erfaring som studiomusiker fra 100-talls radioprogrammer i NRK og et 20-talls cd-innpillinger.

Asbjørn Berson (gitar) har arbeidet som gitarlærer i flere år i tillegg
som produsent, manager og turnélegger for landsdelsmusikerordningen i Troms. Som freelance musiker har Berson opptrådt som leder og medmusikant i forskjellige jazz, pop og rocke prosjekter, i blant annet Berson/Sveen kvartett og Børge
Ytterstad Kvartett. Sammen med Martin har han turnert over 100 skoler for Rikskonsertene med joik/world prosjektet Bárut, som forøvrig er plateklart nå før jul med Frode Fjellheim som produsent. Han har jazzstudier fra London College Of Music sammen med Sandro Norton.

Sandro Norton har en bred bakgrunn med klassisk gitarstudie fra konservatoriet i Porto og jazz fra London College Of Music. Han har spilt med størrelser som Mike Outram, den greske saxofonisten Vasilis Xenopoulos og Ian Anderson fra
Jethro Tull.