8.mars konsert: Reloaded Norway

8.mars konsert: Reloaded Norway


Fredag 08.03.19 Kl. 20:00 / Kr. 275,- / Billett

I Østkanten Bluesklubb feirer vi med stolthet Den Internasjonale Kvinnedagen hvert år. Denne gangen får vi besøk av en dame som virkelig representerer det denne kvinnedagen står for. Østkanten Bluesklubb er stolte over å presentere Heidi Blåsmo og Reloaded Norway. Bandet krasjer internasjonale Blues Rock- og Blues Charts World Wide med noen høye plasseringer i disse dager. De ligger også på toppen av mange Blues- og Rock Charts rundt om i Europa og i Amerika.

Konsertstart kl 21.00. 

Albumet "My Longest Mile" får spilletid hver eneste dag på flere radiokanaler, og DJs og radioverter over hele verden skryter godt av musikken!

Vokalist Heidi Blåsmo skriver sangene mens de jammer sammen, og resultatet tar deg med på en endeløs reise av hete rytmer og åndelig nytelse. Under panseret får du ikke en skinnende polert fantasi, men rå sannhet…med støv og skitt.

Bandet består av musikere som har fortid i fra storheter som bl.a Johnny Hates Jazz, Sherman Robertson og Veslefrikk og opptredener med artister som Odd René Andersen, Madrugada og Hellbillies for å nevne noen.

Vokalisten ble plukket ut av Magne Furuholmen (AHA) til å representere hans team i The Voice 2012. Som det fyrverkeriet Heidi er så passer en rå bluesrock stil henne som hånd i hanske. Hun blir svært ofte sammenlignet med velkjente divaer som Mahalia Jackson, Tina Turner og Beth Hart.

Bluesnews:

“Du kan fort tenke at dette er både et tight band med gode vibber, og ikke minst en kvinnelig vokalist på den riktige siden av Beth Hart i Heidi Blåsmo. En litt frekk og uttrykksfull vokal med en soul og rockkraft som også sender noen av tankene mine tilbake til 1983 og det australske rockebandet The Divinyls. Meget bra dame bak mikrofonen her, som dundrer inn med en troverdig attityde, og som du tror på direkte!”

Lignende: