Lieblein
Supp: Brenna

/ 08.07.14 20:00 Del denne siden

Lieblein er et ungt blågress (bluegrass) ensemble fra Oslo. Besetningen består av fele, banjo, gitar, mandolin og kontrabass, og tillegg har vi med oss autoharpe og det noe utradisjonelle bluegrass-instrumentet trekkspill. Og selvfølgelig masse flerstemt sang! Bluegrass er en stilart innen countrymusikken, men søker seg mer tilbake til angelsaksisk folkemusikk og amerikansk "appalachian" oldtimemusikk. Bluegrass henter også materiale og inspirajson fra salmesang og blues.

Lieblein startet opp julen 2013 og har siden spilt tradisjonelle låter fra folkemusikken, ofte kjent fra de store artistene innen mainstream country, slik som Allison Krauss, Emmylou Harris og Gillian Welch. Med vårt ferske blikk på sjangeren og eksperimentering med instrumenter prøver vi å gi musikken vårt eget preg samtidig som vi er tro mot det unike, såre og muntre utrykket Bluegrass en kjent for.

Besetning:

Rebekka Nilsson på vokal og autoharpe
Jonas Wøien Olsen på kontrabass
Moa Meinich på fele
Ole Andre Enggrav på gitar
Magnus Lund Eriksrud på banjo
Sjur Marqvardsen på trekkspill
Joakim Borgen på mandolin

- Brenna

Brenna er etternavnet til mannen med fornavnet Anders. Anders Brenna spiller melankolske og smått alternative viser på norsk, denne gangen ganske så aleine der oppe på scenen med gitaren sin. Med band hører det cirka slik ut: https://soundcloud.com/brenna-8. Hvordan det låter uten band kan du selv oppleve denne kvelden på Herr Nilsen.

Program

neste ti konserter

Hele programmet