Foto: Edgar G. Bachel

Tom Roger Aadland

Kr 180,- / 08.10.11 22:00 Del denne siden

Tom Roger Aadland ble lagt merke til for alvor da han gav ut det kritikerroste albumet «Blod på spora» (Dylan på nynorsk) i 2009. Nå er han aktuell med oppfølgeren «Det du aldri sa». I kjølvannet av Dylan-suksessen har han skrevet en samling sterke låter med tekster på nynorsk og musikk med den tyngste foten i rootstradisjonen.

«Blod på spora» høstet mange lovord for de nynorske gjendiktningene da plata kom ut. Fredrik Wandrup i Dagbladet kalte Tom Roger Aadlands versjon av Dylans klassiske album for «vakker og rørende», mens Aftenposten skrev at plata var en «imponerende fornorsket klassiker».

Også Tom Rogers nye album «Det du aldri sa» har fått strålende kritikker av norske musikkanmeldere: «Nynorske perler», «Inderlig og ekte», «En tekstforfatter av stort format» og «En melodisnekker av de sjeldne» er blant karakteristikkene som er brukt.

Som soloartist har Tom Roger Aadland turnert landet rundt de siste årene – fra Halden til Longyearbyen. På Herr Nilsen har han med seg et håndplukket ensemble akustiske musikere.

Tom Roger Aadland: vokal, gitar, munnspill

Julie Alapnes: fele, vokal
Kjetil Steensnæs: pedal steelgitar, dobro, gitar
Brian Connor: keyboards
Kjetil Lundø: kontrabass

Artistens hjemmeside:

http://www.tom-roger.com

Program

neste ti konserter

Hele programmet