Thomas Holm m/band

Thomas Holm kvintett


Lørdag 08.10.22 Kl. 21:00 / Kr. 270,- / Billett

Ingen knirkende dører trenger oljes før du slipper Thomas Holms stemme inn. Smørsangeren fra Fredrikstad er en jazzmusiker med like glatt og silkemyk stemme som hensikter. Tidløse toner trenger seg varsomt, men lekent innover øregangene med en raffinert eleganse der glemte minners patina poleres bort, og kun den rene følelsen av disse flyktige øyeblikkene står igjen. 

Med full kontroll over hver minste vibrasjon holder han deg på en brink der det piskende høstregnet er det eneste som kan få den skjøre saligheten du nå befinner deg i til å kollapse. Og når du tror enden er nær, og hvinet fra 17-trikken skjærer gjennom den opprevne asfalten utenfor Herr Nilsen, tar han på ny sats og fyller rommet med en fornyet kraft kun månen kan skinne om kapp med. Og etterlater deg med en øm bekreftelse på at Holm er kommet for å hente deg og løfte deg opp fra din omflakkende tilværelse her i verden.

Gled deg til en helaftens konsert i to akter, med håndplukkende musikere fra øverste hylle og fortryllende amerikanske jazzperler.

Jørn Øien – Piano. Audun Ellingsen – Bass. Dave Edge – Saxofon.

Magnus Sefaniussen Eide – Trommer. Thomas Holm - Vokal.

Lignende:
Torsdag 08.06.23 Torbjørn Sletta Jacobsen Kvintett