Nilsens MandagScene: Jørun Bøgeberg trio

CC 50,- Medlem Gratis / 09.02.09 22:00 Del denne siden

JØRUN BØGEBERG TRIO

feat.: NILS EINAR VINJOR gitar & TROND AUGLAND troms

………en musikalsk lekegrind bygget rundt Jørun Bøgeberg`s 6 strengs bass, stemme og egenkomponerte samt andres klassiske sanger…..

Jøruns varemerke er hans hybrid av en bassgitar, et personlig redskap fra en musiker som liker å tøye de opplagte grensene. Hans trio er en sydende mixtur av musikalske påfunn fra det sarte og vare til det mer energiske og utbasunerende. En aften med Jørun på podiet er en variert opplevelse forankret i et ”rootsy” uttrykk , country, blues, rock, svisker & taffel, iblandet løssluppen og tidvis humoristisk småprat.

Jørun har opp gjennom årene figurert hovedsaklig som bassist. Fra sent 70-tall og oppover med bandprosjekter som Flax, Road, Junipher Greene, The Heavy Gentlemen, Tom & the Tomtoms og Gone At Last har nytt godt av Jøruns bass. Artister som Lynni Treekrem, Jonas Fjeld, Renè Andersen, Tom Russell, Jørn Hoel , Anne Grete Preuss og Savoy har fått godt groove-bidrag på plater og konserter foruten at Jørun var a-ha`s faste bassist fra 90-94 med turnering verden rundt og medvirkning på albumene "East Of The Sun West Of The Moon" og "Memorial Beach".

Program

neste ti konserter

Hele programmet