Bent Bredesen Band

Kr 150,- + avg. / 09.02.17 21:00 Del denne siden

Bent Bredesen var en musikalsk drivkraft i Jonas Fjeld Band gjennom 15 år, fra 1975 til 1990. Den karaktersterke og legendariske gitaristen har bidratt både som gitarist og produsent på en rekke plateutgivelser, samt gjort tjeneste i en rekke band siden den gang. Tidligere har han utgitt 2 soloplater, «Brede» i 1981 og «det faller regn» i 2003. I 2015 kom instrumentalplaten «Doggerland».
Drammens Tidendes anmelder ga platen terningkast 6

Fra anmeldelsen av platen:

"Men når Bent Bredesen åpner døra for en plate som har en nesten religiøs sjel fortjener han virkelig overskrifter. Han overgår en Mike Oldfield som engang lagde legendariske Tubular Bells. Med elementer fra folk, østen, lyrisk jazz, gospel og inderlig rockmelankoli lager Bent Bredesen en plate som er så uvanlig, og vellykket med en sjelelig forføring, at jeg velger å kalle den sensasjonell. En plate som tar deg med til Doggerland. Et spirituelt sted å være i fred!"

I april 2016 gjorde han en konsert på Union Scene i Drammen med 5-manns band + gjest.
DT´s anmelder ga konserten 6 på terningen.
Fra anmeldelsen: «Uforglemmelig. Årets konsert?»

Det er stjernelaget fra denne konserten han stiller med torsdag 9. februar på Herr Nilsen:
Eivind Kløverød ( trommer), Jon Rosslund (trommer), Finn Tore Tokle (bass), Ben Basgård (gitar), Thomas L Eriksen (tangenter) og gjest Birger Mistereggen (munnharpe, slåttetromme, perk)

Program

neste ti konserter

Hele programmet