Nilsens MandagScene Rikke Norman

cc 50,- Medlem Gratis / 09.03.09 22:00 Del denne siden

Rikke Norman bærer en av Norges desidert beste soulstemmer! Oppvokst i Bærum, London og Stockholm uten et eneste musikalsk ledd fra noe sted i slekta. Hvor kommer det fra? Det spiller liten rolle når resultatet er som det er.
Rikke skriver og arrangerer låtene sine selv, alt men alikevel ingenting overlates til tilfeldighetene. Nå lurer du sikkert på hva hun mener med det? Med en utålmodig perfeksjonist I førersete blir det slik.
Musikken hennes er en mix av soul og pop, og hvis du spør henne vil hun sannsynligvis svare som hun gjorde i et engelsk intervju; “ it’s soul-pop with love “ Du tenker kanskje nå at dette høres klissete ut? Der tar du tar feil! Energiske Rikke Normann leverer råskap, sårhet og fest I en fin blanding. Vi kan kanskje kalle det råsoul? Som i råkost er det også her fargerike biter, ekte, naturlige råvarer og noe å tygge på/ sette. Rikke Normanns ”råsoul” er rett og slett veldig sunt for deg!
Rikke er inspirert av legendariske artister som bl.a Marvin Gaye, Stevie Wonder, Donny Hathaway, The Roots, Erykah Badu, Lauren Hill, D’Angelo og nyere artister som Sy Smith, J*Davey og Tingsek.
Etter å ha sett Rikke Normann live, backet av det fineste band og korister er det lenger ingen tvil, hun eier scenen, du er hekta, du vil ha mer!

Program

neste ti konserter

Hele programmet