Østkanten Bluesklubb presenterer: Shuffle Service og Bedrock Bluesband

Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,-. / 09.04.10 22:00 Del denne siden

Romeriksaften på Herr Nilsen med 2 tidligere unionsband. Bedrock Bluesband - vinner av Union Blues Cup 2006 og Shuffle Service - vinner av Union Blues Cup 2008! Vær forberedt på en groovy aften!

Shuffle Service
Shuffle Service er vinneren av Union Blues Cup 2008, og en sjelfull og funky nykommer på den norske bluesscenen. De gjorde stor suksess på International Blues Challenge Cup i Memphis i februar. Fem unge musikere med et mål for øye; å jakte ned de beste låtene og få dem til å svinge langt inn i sjel og ryggmarg. Hovedfokuset ligger på egenkomponert materiale, og Shuffle Service har satt seg fore å se bluesen fra nye vinkler og gi den nye tolkninger. Inspirasjonen kommer fra mange forskjellige genre, uten at de mister kontakten med de eviggrønne bluesklassikerne av den grunn. Deres egenkomponerte genrecocktail har gitt dem et bredt publikum, fra gammel til ung og fra rockfans til bluesmenn.

Bedrock Bluesband

Bedrock Bluesband er et ungt band bestående av seks medlemmer med knallbra musikk og masse sjarm. Vi snakker om kvalitet i alle ledd og et ungdommelige utrykk som tilfører bluesen nytt, friskt blod. Bandet behersker et stort spekter av bluesrelatert musikk; alt fra tradisjonell blues til funk og et mer rocka utrykk. Alt framført med stor musikalitet og fin visuell framtoning.

De bestemte seg etter hvert for å legge bluesen på spor. De kom opp med en 3-spors Ep som la seg som mykt torden over Jessheimørkenen. Plata fikk god omtale av bla. Rune Westengen fra Romerikes blad.Cowboyene satte igjen hattene på og reiste rundt på bluesklubber og festivaler og leverte forykende show. Leder for Østkanten bluesklubb, John Jørgen Støa, meldte de på Union Bluescup på Notodden. Etter to varme dager i bluesbyen og et par konserter var de klare for hjemreise med seieren i gitarkassene. Bedrock var da klare for landsturnè i hele 2007.