Trond Granlund

150,- / 9 Mai kl 21.00 Del denne siden

T R O N D G R A N L U N D
KOMMER TID, KOMMER RÅD

Dette er tittelen på Granlunds siste CD og bok, som skildrer konsertlivet til en artist som har vært igjennom det meste i en lang karriere.
Plata, som inneholder Granlunds tittelsang fra minnekonserten til Erik Bye på NRK har også fem helt nye innspillinger. Oppfølgeren til radiohiten ”Bandidos i det fri” er igjen skrevet av Dag Tufte og heter ”Annes Kro”. Her er også låta ”Fred i sjela” som er det siste samarbeidet med ”Bjelleklang”. Den gamle Granlund hit`en fra 1980 ”Soho” er med her i en ny innspilling. I tillegg er de klassiske Granlund -låtene som ”Himmelvogna”, ”Himmel på jord”og ”Tilbake til livet” også med på denne plata. Granlund har også hatt et interessant samarbeide med gruppa ”John`s Quijote”, her med to nye sanger, ”Navn” og ”Våt Hund”.

Trond Granlund feiret 30 år som plateartist i 2003, men den store forandringen skjedde i 1995 med CD`en ”Tida ere ingen som kan snu”, som i dag er blitt en klassiker. Mange av disse låtene som f. Eks ”Tilbake til livet”og ”Manglerud, Manglerud”, er blitt ”kult” låter rundt omkring i landet. Den ble fulgt opp av tre nye plater med norske tekster hvor den siste ”En litt forvirra fyr”, som kom ut i 2005 fikk til dels glimrende kritiker. På tross av suksessen på 80 – tallet da artisten solgte i bøtter og spann og fikk Spellemannprisen synes kritikerne og folk flest at Granlund i dag er både en mer moden og bedre artist.
I orkesteret til Granlund befinner det seg mange erfarne musikere innen roots, country og bluesmusikken bl. a de gamle ringrevene Tore Heggelund, Svend Berg, Terje Kristiansen og pianisten Stein Kulseth. I tillegg har han med seg sønnen Tommy på gitar, som også er en habil vokalist. På trommer og bass har han med seg Knut Ranum og Jan Olav Holthe. Det blir garantert trivelig og ekte når denne gjengen er på scenen.
Hjemmeside: www.trond-granlund.no

Program

neste ti konserter

Hele programmet