Kindred Fever

Billetter 200,- / medlemmer kr 150,-. / 09.05.14 22:00 Del denne siden

Kindred Fever, fra Haugesund, er et nytt stjerneskudd på den norske rock- og blueshimmelen. Duoen gjør et varig inntrykk der de leverer i ekstrem grad. Denne konserten MÅ du få med deg. Kindred Fever har fått spillejobb på Roskilde i sommer og er signert til et stort plateselskap. Vi skal ta mye feil hvis du ikke må på et mye større sted hvis du vil se dem i fremtiden.

Store riff og tunge trommer vekker urinstinktet i oss - Kindred Fever maler bluesrock med mørke farger. Vestlandets White Stripes lager dystre, dypt suggererende låter med høy energi." - P3 Urørt.

Kindred Fever er en duo fra Haugesund bestående av Jarle Langåker på vokal og gitar, og Linn Sofie Hagen Olsen på trommer og trompet. Bandet startet opp i februar 2012, hvor deres første bandøving var første gang de møttes. De kommer fra to ulike musikkverdener, Jarle spilte i punkbandet Switchblade Love, og Linn Sofie kommer fra en rekke band, men
er mest kjent fra det eksperimentelle bandet NAMI. Siden har bandet gjort seg kjent for et mørkt og tungt lydbilde som strekker seg fra surf til blodtørstig tungrock.

Duoen vil fortsette å eksplodere live, og de har allerede fått mye oppmerksomhet etter at deres selvtitulerte album, ''Tabula Rasa'', ble lansert i mars 2013.

Hitlåten med samme navn, ''Tabula Rasa'', har blitt spilt på P3 i flere måneder og de varmet opp for Kaizers Orchestra på deres avskjedskonserter i DNB Arena i september 2013. I 2013 ble Kindred Fever” Ukas Urørt”, og de spilte på blant annet Slottsfjell-festivalen, Folken i Stavanger, Hemmingstad Kultursenter og Sommerrock Torvastad.

Kindred Fevers nye album vil være ute i første del av 2014.

Program

neste ti konserter

Hele programmet