Jace Everett (US)

Kr 180,- + avg. / 09.07.15 21:00 Del denne siden

Jace Everett fra lille Evansville i Indiana, USA er nok for oss nordmenn mest kjent for monsterhiten Bad Things fra TV-serien True Blood og sine opptredener på Senkveld, God Morgen Norge og The Tonight Show med Jay Leno, men han er også kjent for å være en fantastisk dyktig liveartist som gir av seg selv hvert eneste sekund på scenen både musikalsk og gjennom dialog med publikum.

Jace flyttet som barn til Fort Worth, Texas og siden til Nashville, Tennessee, noe man tydelig kan høre i artistens musikk, en herlig blanding av sugende blues, svingende rockabilly og fengende sørstatsrock, ispedd noen countrytakter – alt bundet sammen av en mørk stemme som gir assosiasjoner til både Chris Isaak og Nick Cave.

I oktober, november 2014 gjorde Jace en klubb, småfestivalturné i Norge med hele 16 konserter på 24 dager. Tilbakemeldingene fra publikum og anmeldelsene fra avisene var mange og fantastiske og nesten hver konsert var utsolgt god tid i forkant. Jace Everettog hans musikere gjorde seg virkelig bemerket rundt på reisen.

I 2015 blir det en større og mer omfattende turné for Jace Everett og bandet rundt i Europa og han besøker bl.a. land som Sverige, Norge, England, Tyskland, Spania og Frankrike.