Østkanten Bluesklubb: Sean Carney Band feat Omar Coleman (US)


Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,-. / 09.09.11 22:00 Del denne sidenDelta

The New King of Swinging Blues
Sean Carney og mannskapet hans er ingen nykommere i blues. I 2007 vant de The 2007 International Blues Challenge i Memphis og Albert King-prisen. I 2010 turnerte bandet med konserter i 12 land. Vi er stolte av at han legger en konsert hos oss. Denne konserten er et ledd i Europaturneen ”Very Lucky Man”. Denne gangen har de også med seg den amerikanske munnspillartisten Omar Coleman.

"Ever had the feeling that you've been in the presence of greatness? That was the way I felt after watching and listening to the SEAN CARNEY BAND perform last weekend. Those who joined us were witness to one of the finest blues players to hit the Onion, who combined great style and musical talent with a real ability to entertain. I was left thinking that 'this guy is going to be very successful.'” - Ric Kalef - The Red Onion, Calgary, Alberta Canada.

Seans karriere har fått et viktig oppsving og en vitamininnsprøytning de siste fem åra, spesielt når europeiske turneer i selskap med store historiske artister nærmest har blitt rutine for ham.

Han har spilt over hele verden med Big Joe Duskin, Duke Robillard, Charlie Baty, Columbus standby Willie Pooch, Hank Marr, Joe Weaver, Johnnie Bassett, "King Saxe" Gene Walker, Sir Mack Rice og Hal Singer så vel som hans eget band. Samtidig som hans karriere har vokst, har den økende erkjennelsen av at Sean er en bemerkelsesverdig, sofistikert mester i tone og smak med en bred anerkjennelse for musikken forut for ham og rundt ham samt en egen evne til å slå ut interessante låter kommet for fullt.

Hans diskografi demonstrerer en solid, godt gjennomtenkt tilnærming til bluesen, og som han sier det, "solide sanger og stramme arrangementer." Og hans rykte som et talent og ivaretaker av tradisjonen og som en ydmyk og vennlig person er blitt fortjent utbredt.

Med sine siste innspillinger sammen med Duke Robillard og Jimmy Thackery, bekrefter Sean Carney sin betydning og verdi som en viktig del av bluesmiljøet han har støttet så utrettelig så lenge.

Program

neste ti konserter

Hele programmet