Splittkonsert: Kilvik & Stone

Kr tba / 09.11.15 21:00 Del denne siden

Velkommen til splittkonsert på Herr Nilsen! Artistene m/band får 45 minutter hver til å fremføre sine egne sanger. Sammen skal disse jentene skape en konsertopplevelse av de sjeldne. Stemningsfull jazz-pop fra Kilvik og uttrykksfull og organisk musikk fra Stone. Dette blir både nært og spektakulært på samme tid.

Kristine Kilvik overrasket alle da hun i januar 2015 ga ut sitt debutalbum "The Symphony of a Dawning Spring" som gikk rett inn på førsteplass på iTunes. Albumet ble produsert av Kilvik selv, og samarbeidspartner Byron Eggehorn, og ble utgitt på plateselskapet Kilvik Records. Med sine originale melodier, og ektefølte tekster, bringer hun nye farger til det musikalske pop-landskapet. Musikkdistribitøren IndiGoBoom skriver på sin hjemmeside "Dette er muligens første, men langt fra siste gang du hører om Kristine. Musikkpressen lovpriser hennes siste utgivelse." Da hun i 2012 vant BandWagon i Tønsbergs Blad, konkluderte juryen med at "Kilviks stilistiske, solid gjennomførte jazzballade er flott arrangert og bærer stemmen hennes på en forbilledlig måte.»

Birgitta Stone er en gjemt perle, og de som ikke har hørt henne før kommer til å bli bergtatt på denne konserten. Med lette gitarfingre og sin særegne, dype stemme, trollbinder hun med sine ærlige sanger. Dette er også datoen for hennes singel-release, og vi gleder oss veldig til å få høre denne "live"! Med gitaren i handa, og en mektig vokal, fremfører hun vakre egenskrevne sanger med en sjelden nerve.