Bye & Rønning Show

kr 300,- / 09.12.08 21:00 Del denne siden

Strålende anmeldelser og terningkast. Prisbelønte show. Fulle hus og stormende jubel. Humorprogrammer på NRK og hektiske turnéer. Fantastiske parodier og fornøyde publikummere. Dette er Bye & Rønning!

Det er noe med stemningen når Anders og Jon Niklas står på scenen. Ikke bare har de en fantastisk timing og hysteriske sanger: Det musikalske møter standup-sjangeren, det parodiske og lekne møter det sarkastiske. En balansegang de færreste evner å gjøre med like stor suksess. Med kjærlighet og varme parodierer de kjente og kjære skikkelser fra Norsk kulturliv. En kveld med Bye & Rønning kan by på parodier av kjente artister som deLillos, Bjørn Eidsvåg, Jahn Teigen, Ingrid Bjørnov, Robert Stoltenberg og mange fler!

Soga om Bye & Rønning startet en gang i 1998, da radarparet hadde sitt eget tulleprogram på radio, også kalt Bye & Rønning Show. Heldigvis tok det ikke lange tiden før de tok til scenen. Samarbeidet skulle vise seg å bli fruktbart, da de ble kåret til beste nykommer under Komiprisen i 2003. Nå har de forlengst etablert seg som stjerner på den norske humorhimmelen. Veien dit har vært preget av hardt arbeid, mange vellykkede show og forestillinger med bl.a. Riksteateret, som duo og sammen med andre. Deriblant ”Bye & Rønning Fleiper Det Bort”, ”Kings Of Comedians” og sommershowet ØstBye & Rønning, med Totengangstamotherfuckeren Paul Håvard Østby. Så kom showet Bye & Rønning Prøver Keiserens nye klær, og både anmeldere og publikum var over seg av begeistring. Forestillingen stakk av med prisen for beste show under Komiprisen 2006. Høsten 2007 er de aktuelle med ”Hjemme Hos Bye & Rønning” på NRK. Radarparet har stadig nye påfunn på gang, så det er ingen grunn til å ikke oppleve dem neste gang de opptrer der du bor!

Program

neste ti konserter

Hele programmet