Magnus Berg - solokonsert

Kr 200,- + avg. / 10.02.18 22:00 Del denne siden

Det er på scenen, foran sitt publikum, 21 år gamle Magnus Berg aller helst vil være. Her får han spilt ut sine følelser med gnistrende energi og formidlingsevne. Med sine tekniske ekstrem ferdigheter på gitar, sin røffe vokalt og sitt ‘tighte’ band, tar Magnus Berg deg med på en reise gjennom rockens historie med farger av pop, country og americana. Hvor han på sin unike måte tolker så vel gamle storheter sin musikk,og sin egen. Bergs talent har allerede i en årrekke bragt han til festivaler og klubbscener i Europa og til soulmusikken og blusens hjemland, USA.

Magnus Berg plukket oppgitaren allerede som 6-åring, og konsertdebuten fikk han seks år senere under Kraftfestivalen. Som 15-åring laget han sitt første album Going to St.Pete hvor han fikk med seg sin gode venn og mentor Mike Zito (Royal Southern Brotherhood) på tre låter.

I 2014 kom Cut Me Loose - et album som fikk svært gode anmeldelser, gikk til topps på Roots Music Report (hvor de lå i 30 uker), ble kåret til «Årets album-nykommer» av bluesbladet Blues Blast Magazine og som fikk heftigradiorotasjon i statene. I september 2017 kom oppfølgeren "In My Shoes". På dette albumet har han lagt alt av coverlåter på hylla og byr for første gang på et album med kun eget materiale.

Albumet inneholder flere låter som virkelig understreker at Berg ikke bare kan sin blues, men også er en mann med dyp kunnskap og forståelse for vintagesoulmusikk. Med seg på albumet In My Shoes har han, som alltid, bassist Bo Berg og trommeslager Tomas Pettersen.

Nå har Berg startet på et nyttalbum som slippes i 2018. Da krysser han over til et mer "rocka" uttrykk ala inspirasjonskilder som Queens Of the Stone Age, Black Keys, JackWhite / Whitestripe og AC/DC. Dette blir en sjanger krysning av rock, disco, pop og selvfølgelig blues. 

Denne kvelden kommer Magnus stil å spille mye nytt og vise frem en litt annen side av seg selv. Og dette gjør han helt alene på scenen med en Gibson SG, gamle vintage forsterkere og en basstromme.