Rikke Normann

kr 100,- / 10.04.10 22:00 Del denne siden

Lytteklipp; give me a reason live tease

Rikke Normann både ser og høres litt annerledes ut. Født i Bærum, oppvokst i London, flyttet til Stockholm og så til Oslo, kan hun godt beskrives som en gatemiks, både musikalsk og personlig. Rikke har plukket med seg de beste og de rareste opplevelser der ifra som intuitivt og selvfølgelig er flettet inn i hennes eget uttrykk.

Rikke skriver og arrangerer låtene sine selv, alt, men likevel ingenting, overlates til tilfeldighetene. Lurer du på hva hun mener med det? Når du har en utålmodig perfeksjonist i førersete blir det slik. Tekstene er personlige og direkte, hverdagspoesi med få metaforer, hendelser fra hennes og venners liv. Alt med mening, har det med å dukke opp i låtene. Noen av sangene blir til ved pianoet, andre våkner til live i Logic & mac’en. Noen dukker også opp i det nyeste tilskuddet i låtverktøysfamilien – Iphonen hennes.
Rikke Normann er en dame som både synes og høres på en positiv måte. Hun har masse energi og humor, og hun er full av liv, noe som gjenspeiles i musikken hennes.

Naturlig tiltrukket av kontraster, neon flamingoer, wonderwoman, den gode låta og synthlyder, er det kanskje ikke så rart at det har tatt litt tid å finne frem til hennes musikalske uttrykk. Etter årevis med søking og prøving, er hun endelig der. Det skal låte varmt og energisk, fint, morsomt og ærlig, litt merkelig og litt corny, og det gjør det!
Rikke Normann er inspirert av legender som Marvin Gaye, Cindy Lauper & Erykah Badu. Hun er også påvirket av sin fars uendelige LP samling, og influert av nyere oppdagelser som Sy Smith, J*Davey og Tingsek.

“…the undeniable self-confidence…silenced us all in awesome appreciation…a soul singer of distinction….” – UK gig review

"... the beautiful voice of this traffic-stopping talent…went on to pierce our heart…with her self-penned mini-classics…” – BYT gig review.

Program

neste ti konserter

Hele programmet