Østkanten Bluesklubb presenterer: Klubb Øya

Billetter kr 100,- kjøpes i døra fra ca kl 19.00. Publikum med festivalpass til Øyafestivalen slipper inn gratis. / 10.08.10 19:30 Del denne sidenDelta

Østkanten Bluesklubb arrangerer for sjuende gang klubbkveld i samarbeid med Øyafestivalen på Herr Nilsen. Vi deltar som eneste frivillige organisasjon under Øyafestivalens (http://oyafestivalen.com/) klubbkveld i Oslo. Arrangementet betyr mye for å spre bluesuttrykket til yngre mennesker.

19:30 Sister Rain
21:00 Urban Blues Band
22:30 Teddy Trigger And The Gatling Guns
24:00 The Blackbirds

75 % av billettene er forbeholdt publikum med festivalpass til Øyafestivalen som altså slipper inn gratis. For andre: Billetter kr 100,- kjøpes i døra fra ca kl 19.00.

20 års aldersgrense.

19:30 Sister Rain http://www.myspace.com/sistersofrain
Sister Rain ble dannet i Oslo i januar 1988. Bare én konsert, og noen få måneder etter oppstarten platedebuterte bandet på nystartete Voices Of Wonder (VOW). Amerikansk undergrunn og psykedelia fra seint 60-tall var blant inspirasjonskildene. Sister Rain ga fra 1988-1993 ut fire album, i tillegg til å delta på en rekke samlealbum. Bandet forsynte også platemarkedet med diverse rariteter og samleobjekter.

Av forskjellige grunner lå bandet på is i flere år, men de siste årene har bandet funnet sammen igjen og spilt en rekke konserter og festivaler (Månefestivalen,Down On The Farm). Til høsten kommer en ny cd/lp ut på Voices Music and Entertainment.
Aslak Nygren (vokal)
Eystein Hopland (gitar)
Ulf Knudsen (gitar,keyboards)
Ivar Berge (bass)
Knut Rasmussen (trommer)

21:00 Urban Blues Band http://www.myspace.com/theurbanbluesband
Urban Blues Band er årets Unionsband etter å ha vunnet Union Blues Cup på Notodden i fjor. Stilen ligger i ”Texas-blues” gata, men bandet søker også inspirasjon i andre musikkgenrer for at bandet skal få sitt eget uttrykk. Inspirasjonskilder er blant annet Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, The Fabulous Thunderbirds og Johnny Winter for å nevne noen. Bandet kommer til Østkanten Bluesklubb og Øyafestivalen med blodfersk debutplate som slippes på Bluesnews Records i begynnelsen av august.

22:30 Teddy Trigger And The Gatling Guns http://www.myspace.com/teddytrigger
Teddy Trigger har en lang historie bak seg på norske rockabilly scener. Bandet har eksistert siden 2001 i kjølvannet av forgjengeren Hot Rod T som herjet konsertscener i Norge og utland gjennom 90-tallet med elleville sceneshow, galskap og lynrask Rockabilly. Teddy Trigger har i alle år eksperimentert med flere sjangere i grenselandet mellom rockabilly og rock for å lage en unik vri på sjangeren.

I 2006 slapp de albumet “Teddy Trigger And The Gatling Guns” på engelske Raucous Records og har siden figurert på div. Rockabilly-samleplater som er distribuert verden over. De siste to årene har bandet lekt seg som trio, noe som resulterte i plata “Bad Intentions” som ble gitt ut på egen label: Burning Records. Teddy Trigger har nå begynt å spille på trommene igjen og gjenoppstår nå som ett villere og mer energisk band enn før. Tiden som snille gutter er nå ett tilbakelagt kapittel.

Bandet har nå gleden av å presentere sitt nyeste medlem på trommer: Anders Børgesen. Øvrige bandmedlemmer er Jørgen Næsje på vokal/gitar, Fredrik Schei på bass og Anders Skisland på gitar.

24:00 The Blackbirds http://www.myspace.com/blackbirdsthe
The Blackbirds er tilbake etter en pause på halvannet år og er bedre enn noengang. Ny radiosingel slippes i juni

The Blackbirds er Thomas (vokal / gitar), Thor – (gitar / vokal), Tommy (trommer / kor) og Tore (bass). Bandet ble startet i 1996, men det var først i 2001 da 5 ble til 4 at de rendyrket sin unike stil. Med to gitarer, bass, og trommer var oppskriften for The Blackbirds elegante sound født. Disse fire unge mennene fra Oslo har kjent hverandre i mange år og det kan høres i musikken. The Blackbirds er et drivende godt live band med mye erfaring fra et stort antall konserter rundt om i landet.
Thomas og Thor er låtskriverne i The Blackbirds og har skrevet til sammen mer enn hundre låter siden bandet ble startet. Alle låtene lever sitt eget liv, noe som gjør bandet vanskelig å sette i bås, men et variert og spennende sound med gitarer og vokalharmonier gir grunnlaget for mange av sangene innen sjangeren ”rocka pop”.

Program

neste ti konserter

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet