Tove Bøygard med band.

Østkanten Bluesklubb : Tove Bøygard med band.


Fredag 10.09.21 Kl. 21:00 / Kr. 350,- / 300,- / Billett

Velkommen til konsert : Tove Bøygard med band, release turne 2021 for plata ELD. 

Dagens Covid-19 restriksjoner begrenser antall tilgjengelige billetter til 32, ved lettelser i restriksjonene legger vi ut flere billetter.Konsertstart : 21.00.

Tove Bøygard er klar med «Eld», hennes åttende album med eget materiale. Det var fysisk tilgjengelig på CD og vinyl i januar og digitalt fra 12.02.21.  

«Eld» er, i likhet med Toves to siste album, et konseptalbum. Det handler om «eldhug» (lidenskap) og kjærleikens motstykke i angst og uro, om skyldfølelse og tilgivelsens kunst, og om å stå opp mot likegyldigheten: «Det er likesæla som talar, og den er dauden sin bror!»

Hver låt lever sitt eget liv, uten hensyn til sjanger, spilt inn «live» på fire dager hos Freddy i Halden.

Tekst, melodi, vokal: Tove Bøygard

Produsent og strengemester: Gitarer, fiolin, bratsj, chello, hardingfele, banjo, dobro, pedalsteel, lapsteel, mandolin, harpe, tangenter, munnspill, kor: Freddy Holm.

Trommer og perkusjon: Eivind Kløverød.

Bass og kor: Jørun Bøgeberg.

Tove Bøygard er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på hallingdialekt.

En konsert med Tove Bøygard setter sine spor hos tilhørerne. Her er noen tilbakemeldinger: «Energibomben Tove Bøygard med band ble en ny favoritt i Strengen. De imponerte med en energisk konsert med fullt trøkk og fikk fart i publikum.» Varden, Viser Ved Kanalen – 2019. «Det er sjeldent å bli spurt 100 ganger om «hvor har du fått tak i henne? Hun var fantastisk!!»» Arrangør av Cornelis-festivalen 2017 i Bergen. «Musikalsk var Tove Bøygard eit høgdepunkt!» Arrangør av Sundreball 2018. «Tove leverte ei glitrande forestilling til eit publikum som verkeleg sette stor pris på konserten.» Arrangør av Fauskivalen, Hemsedal, 2018. «Med musikerne Eivind Kløverød, Jørun Bøgeberg og Freddy Holm, som alle er trollmenn på henholdsvis trommer, seksstrengs bass og alle mulige strengeinstrumenter har Norge endelig fått en artist i klassen med Lucinda Williams.” Bluesnews på Notodden Bluesfestival 2017.

Tove Bøygard med band vil legge ut på en lanseringsturné, og er åpne for booking hele 2021, med hovedvekt på sommeren og høsten. Ta kontakt med Rocksport Booking v/Reidun Berntsen mob. 958 37 607 reidun@rocksportbooking.com

Release-konserter med band i 2021: 

14.07: Rockers, Langesund

10.09: Herr Nilsen, Oslo

11.09: Kreti & Pleti, Jessheim

02.10: Lyden av Ulvik, Ulvik

14.10: Union Scene, Drammen

06.11: Huset Scene, Moelv

Mer informasjon her: http://www.toveboygard.net/

Video til låten Sorglaus: https://youtu.be/JTLSAufJaXY

Video til låten Skuld: https://youtu.be/wy4zsfqxi2E

Collage-video Eld:https://youtu.be/nKhok4ZKk7U

Foto: Espen Liane.

Lignende:
Fredag 11.02.22 Østkanten Bluesklubb : Mighty Magnolias.
Fredag 10.06.22 Østkanten Bluesklubb : Thomas Gabriel ( US )