Jon Eberson/Kim-Erik Pedersen Kvartett (OJ)

kr 100,- / 11.02.12 16:00 Del denne siden

Kim-Erik Pedersen - altsaksofon
Jon Eberson - gitar
Sigurd Hole - bass
Pål Thowsen - trommer

Konserten inngår i Vinterjazz 2012 programmet.

Eberson/Pedersen kvartett er et hardtslående band som er dannet innenfor Norges Musikkhøgskoles fire vegger. Bandet har et aldersmessig vidt spenn, noe som peker musikken i veldig spennende retninger. To generasjoner som utveksler våpen og stiller med et fullspekket arsenal av musikalske idéer.

Kim-Erik Pedersen spiller for tiden i unge fremadstormende band som Off Topic, Machina, Bleak House, Pedersen/Myhr Duo, KE4, Kirov Orkestar, Kiip Acoustic, Siluet og P/J/A. Har turnert rundt om i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og England. Kim-Erik er en ettertraktet musiker på grunn av hans allsidighet og hans ferdigheter på instrumentet. Hans inspirasjonskilder strekker seg fra Ornette Coleman til Evan Parker, noe som reflekteres tydelig i spillet hans.

Sigurd Hole er en bassist som er i ferd med å markere seg tydelig på den norske jazzscenen. Spiller i kjente band som bl.a. Epletrio, Dag-Arnesen trio, Kjersem/Eberson/Hole for å nevne noen få. Hans ferdigheter på instrumentet er mange. Fra sart lyrisk bass til intense virtuose soloer er en liten smakebit av Holes enorme musikalske palett.

Jon Eberson og Pål Thowsen trenger vel knapt nok noen introduksjon. 40 år i jazzens tjeneste sier sitt, og general Thowsen og Eberson svikter som kjent aldri sitt publikum!

Program

neste ti konserter

Hele programmet